Alle barn under 8 år som har konto i Sparebanken Sogn og Fjordane blir automatisk medlem i Kongleriket. Medlemsskapet er heilt gratis, og barna får lære om sparing og blir invitert med på kjekke aktivitetar gjennom året. Vi trur at ein god start med banken, vil bidra til at barna får eit sunt forhold til økonomi når dei blir eldre.

Bli med inn i Kongleriket

Kongleriket har fått namnet sitt fordi det er så mange kongler akkurat i denne skogen. Bli med inn i Kongleriket og høyr meir om Pengetreet, Ønskebrønnen og alt det andre som dyra i Kongleriket styrer med.
Bli kjent med Kongleriket

Kva skjer i Kongleriket?

I Kongleriket har vi kjekke aktivitetar gjennom året, ved juletider kan barna blant anna vere med oss på gratis Konglekino. Vi har også to maskotar, Elin Ekorn og Kåre Bjørn som ofte er ute på arrangement og møter barna.

Her er vinnarane av draktsetta 2021

I lag med med NFF Sogn og Fjordane har vi delt ut drakter til miniputtfotballen i Sogn og Fjordane sidan 2007. Sjå årets liste over kven som får drakter her.
Sjå vinnarane av draktsetta

Elin Ekorn og Kåre Bjørn kjem til Malakoff

I år blir det festivalveke på Nordfjordeid 18.-24. juli med fleire kjekke aktivitetar for store og små. Elin Ekorn og Kåre Bjørn skal på festival, så følg med for meir informasjon seinare.
Les meir om Malakoffveka

Bli kjent med dyra i Kongleriket

Apen Albert

Apen Albert er rampete, energisk og nysgjerrig. Han er alltid høgt og lågt, umogleg å halde følgje med, full av gode idear og apestrekar. Han beundrar bamsen Kåre Bjørn enormt og diltar alltid etter han kvar han går. Han har insistert på å spele trommer i boogiebandet i Kongleriket. Albert bur i lag med Sverre Moses, og då må alltid Albert sprengfyre fordi Sverre Moses frys så lett.
Trykk på dyra for å lese om dei

Produkt til barn

Høyr spennande historier frå Kongleriket

Elin og Fiol

Anna og Kongleriket

Julehistoria

Konglesongen

Musepatruljen

Tvillingparet frå Afrika