Velkomen til oss!

Vi er tett på næringslivet i Sogn og Fjordane, og har kompetente og flinke bankrådgjevarar innanfor dei fleste bransjar i regionen. Gjennom Sparebankstiftinga er vi opptatt av at overskotet til banken skal vere med på vidare verdiskaping i regionen vår. Takk for at du vil vere med på laget!

Ønsker du å opprette kundeforhold på vegne av eit lag eller ein organisasjon? ​ ​ ​ ​

Trykk her

Vi tek bransjane på alvor

Næringslivet består av mange ulike og komplekse bransjar, og derfor har vi valt å spisse kompetansen og oppfølginga vår av kvar enkelt bransje. Nedanfor finn du meir informasjon om dei ulike bransjeansvarlege i banken.

Meir enn berre ein bank

Her blir Roger overraska midt i bursdagsmiddagen

Saksofonisten Roger Andreas Holme feira bursdagen sin ute i Bergen sentrum med sine nære og kjære. Plutseleg vart glopparen 50 000 kroner rikare.

Les heile saka

Furore-vinnar Tormod: – Betyr enormt mykje!

Inni denne skjermen sit banksjef Torunn Mattson. Ho kom med ei gladmelding som gjer Tormod Skår Midtbø 50 000 kroner rikare.

Les heile saka

Kristian skjønte ikkje noko då han vart ropt opp

Kristian Stoianov (19) kom heim frå Kristiansand for ein spelejobb i Førde, og skjønte ikkje noko då bankdirektøren plutseleg ropte opp namnet hans på scena.

Les heile saka

Gratulerer med NM-gullet, Førde!

Nok ein gong leverte Førde Volleyballklubb varene då herrelaget slo rivalen TIF Viking i cupfinalen sist helg. Fredag vart finaleheltane feira i banken.

Les heile saka