Velkomen til oss!

Vi er tett på næringslivet i Sogn og Fjordane, og har kompetente og flinke bankrådgjevarar innanfor dei fleste bransjar i regionen. Gjennom Sparebankstiftinga er vi opptatt av at overskotet til banken skal vere med på vidare verdiskaping i regionen vår. Takk for at du vil vere med på laget!

Ønsker du å opprette kundeforhold på vegne av eit lag eller ein organisasjon? ​ ​ ​ ​

Vi tek bransjane på alvor

Næringslivet består av mange ulike og komplekse bransjar, og derfor har vi valt å spisse kompetansen og oppfølginga vår av kvar enkelt bransje. Nedanfor finn du meir informasjon om dei ulike bransjeansvarlege i banken.

Meir enn berre ein bank

Drivprisen 2020 - nominer din kandidat

Jobbar du i ei bedrift i Vestland som tek det grøne skiftet på alvor? Eller kjenner du til ei? No kan du nominere bedrifta til Drivprisen 2020. Søknadsfrist 30. oktober.

Oddhild vart lurt trill rundt - fekk Furorestipendet

Oddhild Louise Nyberg (24) skulle nett passe niesa si medan søstera var i møte i banken. Trudde ho! Men det stemte ikkje. I staden vart ho overraska med Furorestipendet på 50 000 kroner.

– Kjekt å få stipendet der karrieren begynte

Å spele på bortelaget heime i Førde og i hallen ein er oppvaksen i, er spesielt nok i seg sjølv. Men det stoppa ikkje der for Jonas Vindedal Langlo då han møtte gamleklubben. Midt i kampen fekk han Furorestipendet.

Sofia overraska med Furorestipend

Artist og låtskrivar SOFIA trudde ho skulle ein tur til sentrum med mora si. Men Ragnhild Helgheim i banken hadde andre planar.